Avarie pe conducta de aducțiune aparținând CRAB

Avarie pe conducta de aducțiune aparținând CRAB

Fotografie  de Marcel Tocilă (Onești)

În municipiul Onești se va furniza apă după un program prestabilit!

 

Miercuri – 23 martie 2022, începând cu ora 08.00, S.C. CRAB S.A. (Compania Regională de Apă Bacău) va sista furnizarea apei pe conducta de aducțiune Dărmănești – Târgu Ocna – Onești, pentru remedierea unei avarii. Timpul estimat în vederea realizării intervenției, dar și pentru golirea și umplerea instalației, este de aproximativ 24 de ore, în condițiile în care nu apar elemente neprevăzute pe parcursul desfășurării lucrărilor.

În acest interval și până la refacerea nivelului optim de apă din rezervoare, RAJA SA va asigura alimentarea municipiului Onești cu apă potabilă din Complexul de înmagazinare și pompare Cuciur, după următorul program:

  • Miercuri – 23.03.2022, în intervalul orar 18.00 – 20.00;
  • Joi – 24.03.2022, în intervalul orar 06.00 – 08.00, respectiv 18.00 – 20.00.

În funcție de  modul în care S.C. CRAB S.A. va remedia avaria, RAJA va întreprinde toate demersurile necesare în vederea asigurării furnizării apei potabile în regim permanent și la parametrii optimi către toți consumatorii din municipiul Onești.

RAJA SA recomandă consumul cu moderație al apei în acest interval de timp.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vom reveni cu informații despre stadiul și evoluția lucrărilor, în situația în care vor surveni modificări.

Biroul de Comunicare

 

 

 

Distribuie articolul!