”După muncă vine și răsplata!” - Amprenta de Onesti

”După muncă vine și răsplata!”

”După muncă vine și răsplata!”

Timp de patru zile, municipiul Brăila – o adevărată  <<capitală>>  a sportului cu mănuși” a găzduit Cupa României, la box, pentru juniori. La această competiție, la care au fost prezenți președintele Federației Române de Box, Vasile Câtea, antrenori recunoscuți precum Relu Auraș sau Titi Tudor, au urcat în ring  un număr de  70 de pugiliști. După cum  ne-a declarat  un  mare iubitor al boxului din Onești, ce sufletește este alături de boxerii acestui municipiu la toate confruntările pe care aceștia le susțin, ” CSM Onești, antrenor Vasile Pradaiș, a obținut două medalii de aur prin Alexandru Cărare (categ. 63 kg.) și Cosmin Buleu (categ.80 kg.), boxeri ce au câștigat finalele contra unor sportivi puternici din Galați și, respectiv din Turnu Severin. Ambii sportivi oneșteni  sunt selecționați  în lotul național pentru campionatele europene din luna septembrie a acestui an”.

Menționăm că  Alexandru Cărare  l-a întâlnit în finală pe Ovidiu Suvache (din Galați) iar Cosmin Buleu l-a învins  pe boxerul  Alin Olaru (de la Drobeta Turnu Severin).  În acest meci boxerul oneștean Cosmin Buleu s-a năpustit cu un potop de lovituri asupra  adversarului său. El a devenit învingător încă din prima repriză prin inferioritatea adversarului. Este de remarcat faptul că  antrenorul Vasile Pradaiș  este un adevărat  maestru în  creșterea campionilor, a  boxerilor  de valoare. În palmaresul  acestei  competiții Cărare Alexandru, la categoria  63 kg, a boxat 4 meciuri câștigându-le pe toate – 3 prin t-ko (knockout tehnic) și unul la puncte iar  Buleu Cosmin, la categoria  80 kg, a câștigat 3 meciuri prin knockout tehnic.  Dintre sportivii întâlniți în ring în drumul spre finală și  primul  loc , îndrumați de  maestrul  Vasile Pradaiș  boxerul Alexandru Cărare l-a învins pe  clujeanul Antonio Gaspar iar la categoria 80 kg Cosmin Buleu a  trecut de  pugilistul  Rareș Costache din Buzău.

Și mai deosebit este faptul că prin zeci de comentarii iubitorii  acestui frumos sport  salută performanța  boxerilor  oneșteni, ce au realizări clare, ei fiind  pregătiți cu mare combativitate și dăruire de  antrenorul Vasile Pradaiș. ”Munca și devotamentul au dat roade!”; ”Felicitări băieți și maestrului Vasile Pradaiș! La cât mai multe medalii!”; ”Felicitări! După multă muncă, vine și răsplata!” – sunt câteva din aceste  frumoase comentarii de pe o pagină a rețelei de socializare ”Facebook”.

Până la o nouă  întâlnire  cu iubitorii  boxului, pentru încurajarea acestora amintim un  frumos slogan din ring: ”Boxul este motivația de a fi cel mai bun; este mai mult decât un sport – este viața!”

 

 

Distribuie articolul!