“ EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE” la Școala Gimnazială Nr. 1, Onești

“ EXCELENȚĂ  ÎN  EDUCAȚIE” la  Școala  Gimnazială  Nr.  1, Onești

Cea dintâi ediție a Galei Premiilor “Excelență în Educație”, la Școala Gimnazială nr 1,  a avut loc luni, 6 iunie 2022. Manifestarea s-a dovedit a fi pe măsura valorii elevilor care obțin performanțe, dar și a profesorilor de vocație din aceasta școală.

Gazda acestui eveniment a fost Biblioteca Municipală “Radu Rosetti”, în aulă fiind prezenți elevi, profesori, părinți și reprezentanți ai autorităților locale. Mai mult decât atât, 5 iunie reprezintă ziua Școlii nr 1, ceea ce a constituit un alt motiv de bucurie pentru a celebra Performanța, Excelența, Educația, dar și vârsta de 62 de ani a școlii.

La festivitate, 69 de elevi (de la ciclul primar și gimnazial), care au obtinut premii la concursuri și olimpiade școlare au fost recompensați cu mici cadouri din partea școlii și a sponsorilor, pentru meritele deosebite. Cele 21 de cadre didactice îndrumătoare s-au bucurat de aceeași apreciere, primind  de asemenea diplome și premii în bani.

Din programul manifestării nu au lipsit momentele artistice, în care copiii talentați ai școlii au încântat publicul.Invitații au avut parte  și de un moment surpriză, în care o fostă elevă a școlii, care trăiește în Las Vegas, le-a împărtașit celor prezenți recunostința și prețuirea ei pentru dascălii ce au contribuit la formarea sa.

Ediția aniversară s-a încheiat cu imnul Școlii nr 1  și discursul emoționant al doamnei directoare Carmen Nicoleta Petec, cea care a inițiat  această Gală a Premiilor.

Sponsorii evenimentului au fost: Nevilla, Panimon S.A, S.C. Novitec Office SRL, S.C. Melopeea SRL, S.N.G. Solution și Fundației “Totul este posibil!”

Felicitări dascălilor și elevilor acestei școli, care țin aprinsă flacăra cunoașterii, o întrețin, să poată lumina multe generații de acum înainte.

 

 ”PUTEREA   CEA   MAI   MARE ?  CREDINȚA.

 SENTIMENTUL   CEL   MAI   FRUMOS ?  IUBIREA.”

 

Cu credință și iubire, prima ediție a Galei Premiilor ,,Excelență în educație ” este dedicată corpului didactic, copiilor și părinților care timp de 62 de ani au reușit să formeze un adevărat „spirit al Şcolii 1″. Ne-am creat în timp un prestigiu în comunitate, rezultat al grijii şi priceperii personalului didactic care au educat şi învăţat aici numeroase generaţii de „pui ai Oneştiului” și nu numai.

Mulțumiri :

– gazdei noastre, dnul Tenie Ionuț

– autorităților locale

– dumneavoastră, părinții,  prezenți astăzi, la ceas de sărbătoare

– elevilor, care prin muncă, seriozitate și implicare, prin rezultatele lor au pus piatra de temelie a acestei gale

– personalului nedidactic, didactic auxiliar

ȘI   CELOR   CE  SUNT   INSPIRAȚIE , CELOR   CE   SUNT  FAR,   CELOR   CE   SE   STRĂDUIESC   NECONTENIT  ȘI  CELOR   CE   RĂMÂN,  DINCOLO   DE   VREMURI,  REPER   ÎN   DEVENIREA   COPIILOR,  COLEGILOR   MEI  DASCĂLI!

 

Din  cuvăntul  doamnei  director al  Școlii  Gimnaziale  Nr. 1 Onești,  Petec Carmen Nicoleta

 

 

 

Distribuie articolul!