Este oprită apa în mai multe zone din Onești

Este oprită apa în mai multe zone din Onești
Azi, joi – 18 august 2022, se va realiza racordarea noii rețele de alimentare cu apă la sistemul centralizat din Zona Industrială a municipiului Onești. Investiția face parte din Contractul de lucrări CL 1 – Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a rețelelor de canalizare menajeră în municipiul Onești, în valoare totală de peste 71 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).
Pentru executarea lucrărilor, în intervalul orar 08.00 – 20.00, se va sista alimentarea cu apă în cartierul Borzești, pe Calea Mărășești și pe Calea Adjudului, precum și pe străzile Rediului, Industriilor, Fântânelor, Stejarului și Viișoara.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.
Distribuie articolul!