Din lumea largă

Din lumea largă

”Ochiul magic” al aparatului de fotografiat face de-a dreptul… adevărate minuni, surprinzând  imagini incredibile și atât de frumoase! ”Casa din pădure” (foto 1) este  o ”casă a zânelor” și a tot felul de creaturi.  Privitorii acestei imagini cred că acolo ”poți avea vise uimitoare”, ”ar fi distractiv să locuiești”, pentru că ”îți taie respirația!” Este într-un loc adorabil, senin și liniștit, care ”îți dă un sentiment cald”. Sunt și întrebări ”cum arată casa zânelor înăuntru?” și ”unde sunt Hansel și Gretel, că nu se zăresc!” Această casă este ”vie, dar într-un fel este înfricoșătoare”,   așezată într-un loc magic! Este ceea ce pe drept consideră mulți dintre privitori -”pare că un vis a devenit realitate!” Ca o  adevărată… bijuterie ea este ”casa pe care și cei 7 pitici ar fi putut să o construiască!”

Foto 2 surprinde… din Norvegia,  o imagine absolut spectaculoasă, cu aurora boreală! ”Incredibil cât e de frumos, cu culori în contrast! ” – este o remarcă pentru ca, fascinați  de imagine a deosebit de fabuloasă, toți privitorii ei să se minuneze: ”câtă splendoare are această  lucrare a lui Dumnezeu!”

 

În fotografiile 3 și 4 surprindem  două sculpturi în nisip, de pe Coasta Americii! Cu detalii perfecte, una înfățișează  motanul și Leul cel Laș din ”Vrăjitorul din Oz”! Arta nisipului este grozavă, cere mult talent și răbdare, astfel că ”sirena  pare atât de vie li frumoasă!” (foto 4)

Articol realizat cu sprijinul oneșteanului Mihai Chiriac, împătimit de  Facebook,  care zilnic ne bucură  cu 10 – 15 postări! Între ele și  imaginea  unui frumos copac, ce a transformat  un  loc abandonat într-o grădină secretă,  în Irlanda!

Distribuie articolul!