Tentații duminicale oneștene

Tentații   duminicale oneștene

Un concert de excepție va fi  susținut de Cvartetul Passione azi, duminică, 9 iulie, de la ora 18.00 pe scena din Parcul Municipal Onești.

 

CVARTETUL PASSIONE s-a înființat în anul 2006 şi este format din patru absolvente ale Universității de Muzică din Bucureşti, în prezent cadre didactice în instituţii de specialitate muzicală: Diana Jipa – vioara I, Cristina Pasa – vioara a II-a, Mădălina Penciu – violă şi Violeta Tuță-Popescu – violoncel. De la  data înființării, Cvartetul Passione a susținut concerte şi recitaluri în România, Italia, Grecia, Japonia, Qatar, Cipru, Germania, Turcia, Franţa.

Activitatea Cvartetului Passione se bazează în mare parte pe abordarea repertoriului marilor compozitori şi, mai ales, pe abordarea creaţiei de gen a compozitorilor români şi interpretarea acesteia în instituţiile de profil din ţară, lucrări muzicale ce reprezintă pe plan european realizări notabile consemnate în istoria muzicii. Pe de alta parte, repertoriul grupului a fost îmbogăţit cu aranjamente ale unor piese ce fac parte din alte stiuluri muzicale: muzică de film, café-concert, tango-uri, muzică ambientală, ragtime dance-uri , muzică tradiţională românească.

 

Tot azi, în zona  Magazinului Kaufland Onești puteți găsi  PAELLA SCOICI CREVEȚI CALAMAR DORADA CARACATIȚĂ și multe alte bunătăți

Bucătarii noștri, de la  Le Oac Oac Bistro,  vor găti pentru   dumneavoastră preparate delicioase din fructe de mare. Vă așteptăm în parcarea KAUFLAND ONEȘTI la un eveniment culinar dedicat Fructelor de Mare.

 

Cel(e)  mai tari !

 

 

* Bancnota de un leu si una de cinci sute sute de lei se intâlnesc:

– Și…ce-ai mai făcut?  Întreabă  cea de 1 leu

– Eh, păi prin cazinouri, am fost și intr-o croazieră pe Dunăre, m-am plimbat apoi cu o   tipă bună prin mall-urile din București, am fost și prin provincie la Pietroasele, am fost și pe la munte, de-astea…Tu, care mai e viața ta?

– Mmm, cele obisnuite…biserică, biserică, biserică…

 

 

* Se zice că  cercetătorii (de data asta români), au descoperit semnificatia cuvântului nevasta:  ne va sta în calea fericirii!

 

* Badea Gheorghe și Piști la restaurant.

-Mei Gheo, cum se zice corect la voi, în română:  o spatar sau un spătar?

-Un spătar!

-Un spătar, doi beri te rog!

Distribuie articolul!