”Viața mai face unele dreptăți!” - Amprenta de Onesti

”Viața mai face unele dreptăți!”

”Viața mai face  unele dreptăți!”

Se mișcă lucrurile la PSD Vaslui! În urma flagrantului realizat de procurorii DNA  Iași  președintelui Consiliului Județean Vaslui,  Dumitru Buzatu în cursul săptămânii  trecute, (vineri seara, când acesta a fost prins cu 1,25 milioane lei șpagă), conducerea PSD, respectiv președintele Marcel Ciolacu , a decis ca președinte interimar al Organizației județene Vaslui a PSD  sa fie desemnat CIPRIAN TRIFAN, vicepreședinte al Consiliului  Județean  Vaslui, și secretar general al organizației social democrate !

Pe rețelele de  socializare în județul Vaslui  apar postate  numeroase comentarii:” Sunt mulți ca  Dumitru Buzatu, dar nu sunt prinși deocamdată! Nu cred că ii lipsea vreo ceva  acestuia!Sunt oameni care nu au bani să-și ia o pâine și la alții nu le poți număra casele! Tot într-o cameră dorm  -urât și de necrezut!”; ”În cel mai sărac județ al României, pe primul loc la Ajutorul social,  unde nu sunt autostrăzi, centură a municipiului Vaslui, a fost votat acest nenorocit de șpăgar… Și tinerii din Vaslui, Botoșani și din alte județe merg în Europa!”; „Din  păcate asta este România hoților care ne conduc. Asa se întâmplă  în toate județele țării, sunt pline județele de hoți! Ce, el este singurul, pe ăsta nu l-au  mai susținut cei mai mari!De asta l-au aranjat, că doar nu o fi prima oara când ia șpagă!”- scriu   nemulțumiți vasluienii.

Iată și alte comentarii: ”DIN PODU-TURCULUI SE   AUDE MIZICA- E DOLIU  ÎN  VASLUI!… Când îi spunea cineva de făcut un drum sau ori ce lucrare, spunea:<< voi credeți că EU am bagheta magică să fac bani !>> Urât ai ținut bagheta aia doar pentru  tine Boss! Când i-am zis de drum la Șopârleni a zis că el nu are bagheta magică! De la drumul la Șopârleni ți-se trage că tu aveai bagheta da nu ai vrut! Ei, acuma să te pună în libertate  când se va asfalta drumul la Șopârleni !!”; ”Dumnealui umbla cu portbagajul plin cu bani iar eu nu pot coborî un copil la grădiniță, pentru că e uliță plină de boscheți! Poate  se face lumină peste tot!”; ”Vasluiul a scăpat de un președinte de consiliu judetean ce era pe viață! Iată că viața mai face unele dreptăti- să muncească în folosul comunitătății , dacă nu <<la beci>>  cu el! Ce jepăciune!”

De la Huși vine o întrebare: ” Câtă avere poate face un bugetar numai din salariu? Își merită soarta!A furat mult din banii publici și prostimea a crezut că e un bun creștin!” Este  și o opinie tristă, dar plină de adevăr:”toți spun că nu știau de manevrele lui! Nu se poate așa ceva – există  un cerc în care se învârt toți… sântem săraci din cauza nepăsării lor și a hoției! Asta e România, ce este  distrusă   bucată cu bucată! Iar noi  sântem vinovați că nu ne pasă!”

Oamenii consideră că ”astfel de  acțiuni de prindere în flagrant ar trebui să fie zilnic. Așa ar dispărea  din corupția  existentă în România!” Ca ”revers al  medaliei” este un alt gând! ”Corupția din Românica nu o să dispară niciodată. Pentru  că ea se naște și trăiește în România  în urmașii flămânzi.”

 

 

 

 

Distribuie articolul!