În lumină și odihnă veșnică!

În lumină și odihnă veșnică!

O   veste  cutremurătoare  vine de la  Spitalul Municipal Onești ”Sfântul Ierarh Doctor  Luca: ” Cu profundă tristețe și durere anunțăm trecerea la cele veșnice a colegei noastre, Biceagă Anca, doctor în cadrul Compartimentului Primiri Urgențe   de peste  20 ani. Am pierdut o personalitate, un specialist, un coleg, un om de milioane. Pentru cei apropiați, colegi de profesie, simpli pacienți ori doar cei ce au auzit de doamna doctor Biceagă Anca și care doresc să își ia rămas bun, vă anunțăm că slujba de înmormântare va fi mâine, 22 octombrie 2023, la orele 13.00,  la Catedrala <<Pogorârea Sf. Duh>>  din Onești.

Rămas bun, om mare în care încăpea tot Pământul și încă mai rămânea loc!

Asemenea  acestor   ultime cuvinte de mângâiere ale  celor de la Spitalul Municipal din Onești sunt foarte  triste și gândurile oneștenilor  în  clipele foarte grele, ale despărțirii de un medic cu un suflet  foarte mare… ”A fost un OM ce greu mai găsești în ziua de azi! Nu puteai trece trist pe lângă dânsa și să nu fii întrebat ce este…….???”

Doamna doctor Biceagă Anca  într-un timp  ”a dus greul urgenței” la Spitalul Municipal Onești iar  de acum se află în Împărăția lui Dumnezeu! ”Odihnă  veșnică …drum lin pe cărarea îngerilor, presărat cu florile iertării” este  un trist și  sfâșietor mesaj, ce o însoțește  pe această personalitate a  spitalului  oneștean.

Cutremurător de trist este faptul  că doamna doctor Biceagă Anca, vrednică fiică a Oneștiului, lasă  în urmă  multă durere, ea stingându-se din viață  în preajma aniversării zilei sale de naștere, fiind învinsă de o boală necruțătoare! Dumnezeu să odihnească în liniște  și pace sufletul său minunat!

 

Distribuie articolul!