Ștefan Bogdan Oprișan (PNȚCD) și-a lansat candidatura la funcția de primar al comunei Mănăstirea Cașin

Ștefan Bogdan Oprișan (PNȚCD)  și-a  lansat candidatura la funcția de primar al comunei Mănăstirea Cașin

ALEGERI   LOCALE   2024

 

Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD) – Județul Bacău a anunțat în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la sediul din Mănăstirea Cașin, că în data de 27 martie 2024, Conducerea Județeană a fost schimbată, iar funcția de președinte a Organizației  PNȚCD  a  județului Bacău a fost preluată de dl. Ștefan Bogdan OPRIȘAN  și echipa sa de conducere.

La conferința de presă  organizată  la sediul acestui partid  din com. Mănăstirea Cașin  au fost  prezenți potențiali candidați PNȚCD pentru funcția de Primar în municipiul Bacău și în  comuna Horgesti, aceștia urmând să fie validați de comisia de etică și integritate din cadrul Biroului județean.

În cadrul evenimentului, a fost lansată și candidatura dlui. Ștefan Bogdan OPRIȘAN  pentru funcția de Primar în comuna Mânăstirea Cașin. Acesta a abordat în discursul său dificultățile întâmpinate în comună, dar și frica cetățenilor din mediul rural în ceea ce privește susținerea acțiunilor civice sau a candidaților din opoziție. Menționând  că  dorește  dezvoltarea economică a  comunei Mănăstirea Cașin, el a adresat  alegătorilor îndemnul  de a găsi curajul, demnitatea, onoarea și mândria de a fi români,  pentru depășirea ”rămânerii în trecut” a  acestei  comune!

Ștefan Bogdan Oprișan, care a avut alături la această conferință de presă pe  Cătălin Gabriel Dima și pe Damian Lazăr, ce  își doresc  mult  dezvoltarea meleagurilor mănăstirene, a mulțumit  pentru interesul arătat față de Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat.

Distribuie articolul!