COMUNICAT CENTRUL ZONAL RAJA ONEȘTI

COMUNICAT   CENTRUL  ZONAL  RAJA   ONEȘTI

Având în vedere avaria produsă pe conducta de aducțiune aparținând  S.C. CRAB S.A., în data de 28 iunie 2020, și din cauza debitului de intrare insuficient dar și a consumului mare, volumul de apă  din  rezervoarele  de  la stația de tratare și  înmagazinare Cuciur nu a putut fi refăcut la un nivel suficient pentru a fi tehnic posibilă  alimentarea  cu apa  potabilă a întregii localități în cazul apariției unei noi avarii majore.

Astfel, RAJA S.A. este nevoită să alimenteze municipiul Onești cu apă potabilă după un program atent gândit, astfel încât populația  să  fie cât mai puțin afectată și în același timp să fie posibilă  și înmagazinarea  apei  în rezervoare.

Prin urmare, începând cu data de 03 iulie 2020, pe timpul nopții, în intervalul orar 01:00- 05:00, se va sista alimentarea cu apă a municipiului, pânâ ce nivelul de apă din rezervoare va atinge un nivel suficient astfel incât, în cazul apariției  unei  noi avarii pe conducta de aducțiune aparținând  CRAB, locuitorii municipiului Onești să nu sufere de lipsa apei potabile un timp indelungat.

Vă multumim pentru întelegere și vă asigurăm  ca  echipele  din teren  monitorizează în permanentă starea rețelelor, menținând  în standarde calitatea serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare!

 

Biroul de presă

Purtător de cuvânt,

Adjunct Șef Centru Zonal,

Cristiana Călin-Ghioc

RAJA S.A. Constanța

Centrul Zonal Onești

 

Distribuie articolul!