La 15 ani de activitate firma ”Da Bacco” este cea care dăruiește!

La 15 ani de activitate firma ”Da Bacco” este cea care dăruiește!

În timp ce pentru cei mai mulți ziua de 15 martie nu reprezintă altceva decât o altă zi de primăvară, pentru noi, Da Bacco, această zi este una cu totul specială  – am împlinit 15 ani de activitate ! Acest  moment  ne trezește emoțiile trăite de-a lungul anilor, de la de la teama de a nu dezamăgi și până la bucuria uriașă simțită după finalizarea fiecărui proiect.

Această aniversare este confirmarea că ne facem bine treaba, reprezentând în același timp și momentul în care conștientizăm cât de mult ne-am dezvoltat ca și companie, ajungând astăzi să măsurăm vârsta pe care o împlinim în multiple moduri: în 135 de inimi care bat alături, în cele peste 12 000 de hectare lucrate, în peste 1000 clienți mulțumiți,  în standardele de calitate asimilate și transmise, în performanța de a deveni  singura companie    ? românească, ce este capabilă să furnizeze toate serviciile necesare înființării și întreținerii unei plantații viticole și pomicole. Recunoaștem că nu suntem perfecți, dar în fiecare zi depunem eforturi pentru a ne perfecționa. Cei 15 ani  ne ambiționează să fim mai responsabili pe zi ce trece și mai determinați de a găsi soluții astfel încât să fim din ce în ce mai buni.  Cu acest prilej, dorim să adresăm tuturor colegilor și partenerilor care au contribuit la succesul Da Bacco, succes care la început părea doar un vis frumos, dar pe care am reușit să îl îndeplinim prin multă muncă, ambiție și seriozitate.

 Pentru că faceți parte din povestea noastră, dorim să vă răsplătim pentru că ne alegeți pe noi, punând la bătaie  premii în valoare totală de 15 000 lei.

  Achiziționează orice produs din Magazinul Da Bacco până la data   de  15 aprilie 2021  și intra în cursa pentru câstigarea unuia dintre cele 15 cupoane cadou, în valoare de 1000 lei fiecare!

 Ai  două opțiuni  de a achiziționa  produse pentru plantația ta viticolă și / sau pomicolă:

 – fie achiziționezi de pe site-ul www.dabacco.ro

 – fie direct din magazinul fizic situat in Focșani, Calea Munteniei, nr. 83.

  Echipa noastră iți stă la dispoziție pentru a te ajuta să alegi produsele potrivite, atât în magazinul din  Focșani, Calea Munteniei, nr. 83  cât și la telefonul  0723 – 810 813.

  Mult  succes tuturor !

 

 

Distribuie articolul!